Producători

Gongora Aparatura Medicala

Buletin de știri

Flux RSS Medical

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Unde scurte

Nu există produse în cadrul acestei categorii
Unde scurte

Contact vanzari@gongoramedical.ro tel 0770 834 962

Fizioterapia cu unde scurte 

 
Fizioterapia cu unde scurte este cea mai raspandita procedura din domeniul terapiei (curenti de inalta frecventa) si totodata cea mai veche. La aceasta terapie, caldura se formeaza in interiorul tesuturilor organismului, spre deosebire de alte proceduri terapeutice unde caldura este adusa corpului din mediul extern (bai calde, impachetari, cataplasme calde, bai cu aer cald si cu aburi etc).
 
Aplicatiile terapeutice cu unde scurte au un efect remanent, adica temperatura corpului ramane ridicata timp de 48-72 de ore dupa procedura.

Aplicarea terapiei cu unde scurte determina incalzirea tesuturilor prin folosirea de campuri electrice sau magnetice. Undele scurte sunt aplicate folosind metoda în câmp condensator sau metoda în câmp inductor. Sub influenţa câmpului electric de înaltă frecvenţă alternant are loc un proces periodic de schimb de sarcini în ţesuturile tratate, care determină o încălzire uniformă la toate nivelurile regiunilor de ţesut tratate. În modul pulsatil al terapiei cu unde scurte, accentul se pune pe efectul atermic cu îmbunătățirea trofismului şi care se reflectă asupra sistemului vascular. Efectele termice locale sunt predominante în cazul operării continue, ducând la îmbunătățirea metabolismului celular, la reducerea vâscozității fluidelor corporale, la creşterea capacităţii de tensionarea a fibrelor de colagen, la stimularea circulaţiei şi la posibilitatea de tratare a sistemului nervos.

Mai mult

Contactați-ne!

Telefon:0770 834 962

Apelați-ne!

Visit the blog

No post in the blog